side-area-logo

Verkkokauppa on oiva tapa kasvattaa yrityksesi myyntiä.

Yleisimmät ongelmat perustamisessa:

  • Ei oikein tiedetä mitä ohjelmaa käytettäisiin koska tarjolla on niin monia sovelluksia ja palveluntarjoajia ja sitä yhtä oikeaa on vaikea löytää
  • Tuotteiden lisääminen vie aikaa
  • Maksutapojen integrointi järjestelmään on epäselvää
  • Ulkoasun tekeminen on monesti kallista tai työlästä

 

Me olemme keskittyneet juuri näihin neljään haasteeseen.

 

Ei oikein tiedetä mitä ohjelmaa käytettäisiin koska tarjolla on niin monia sovelluksia ja palveluntarjoajia ja sitä yhtä oikeaa on vaikea löytää

Tarjolla on nykypäivänä satoja sovelluksia, ja varmasti yhtämonta palveluntarjoajaakin. Näistä on vaikea valita sitä omaa. Joissakin järjestelmissä on jotain sopivaa itselle mutta tärkeimmät puuttuvat.  Toinen taas on juuri päinvastoin.

Me olemme keskittyneet WordPress ohjelmistoon joka on vapaa ohjelmisto kaikille. Miksi? Siihen on saatavilla kymmeniätuhansia lisäosia, sekä ulkoasullisia toimintoja, erikoisominaisuuksia ja laajennoksia joiden avulla voimme tehdä verkkokaupasta juuri sellaisen kuin haluat.

 

Tuotteiden lisääminen vie aikaa

Kyllä, niin vie. Varsinkin jos teet sen käsin, mutta nyt eletään 2000-luvulla.

Monilla verkkokaupan perustaminen kaatuu siihen, kun kädessä on tukkurin hinnasto kaikkine tietoineen ja hintoineen ja niitä pitäisi alkaa syöttämään verkkokauppaan. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 20, 50 -tuotetta menee vielä aivan kivasti mutta kun listassa on vielä 9 950 tuotetta jäljellä, iskee epätoivo.

Me tiedämme miten wordpress ohjelmisto toimii ja voimme automatisoida tuon. Meillä on asiakkaita joille on räätälöity automaattinen tuotepäivitys suoraan maahantuojan tai tukkurin järjestelmästä niin että isotkin verkkokauppakokonaisuudet pysyvät ajantasalla niin tuotesaldojen kuin tuotehintojen ja tietojen osaltakin. Helppoa vai mitä? Kyllä. Voit keskittyä siihen olennaiseen eli markkinointiin kun tuotteet on aina ajantasalla.

Maksutapojen integrointi epäselvää

Jep, saattaa kuulostaa vaikealta. WordPress ohjelmistoon saa lisäosia tällä hetkellä moneen maksutapaan. Muutamia mainitakseni, Klarna, Verkkopankkimaksut, Everyday, Collector, Svea, Jousto, Tekstiviestimaksu, Postiennakko, Matkahuoltoennakko jne.

Voimme integroida nämä maksutavat mihin tahansa asentamaamme verkkokauppaan ja opastamme niiden käytössä.

Ulkoasun tekeminen on monesti kallista tai työlästä

Sitä se on, varsinkin jos graafinen puoli ei ole sinulle tuttu. Kun lähdet tekemään meidän kanssa yhteistyötä, etsimme sinulle räätälöidyn verkkokauppapohjan jota lähdemme työstämään juuri sinun tarpeita varten. Luomme kaiken valmiiksi. Jatkossa, kun haluat muuttaa jotain, lähetät meille vain sähköpostia tai soitat niin muutetaan toiveiden mukaan sitä.

 

Kuulostaako hyvältä? Kyllä.

Kallista? Ei.

Verkkokaupan perustaminen, mitä se vaatii?

Verkkokaupan perustamiseen tarvitset ensinnäkin Verkko-osoitteen, eli tutummin domain nimen. Meidän Domain ”nimi” on www.unre.fi. Sen voit keksiä itse, suosi lyhyttä, helposti muistettavaa mutta tunnistettavaa nimeä.

Tarvitset tietysti myös palvelimen, eli tutummin ”webhotellin” jossa verkkokauppasi on fyysisesti.

Tipuitko jo kärryiltä? Ei hätää, me hoidamme nämä puolestasi.

Alla on hieman esimerkkejä siitä mitä verkkokaupan ylläpitäminen kustantaa.

 

 

 

Verkkokauppa ohjelmisto
Lähtökohta
Sisältää:
– Webhotellin
– Domain nimen
– Sähköpostin
– Verkkokauppa ohjelmiston
– Ulkoasun
– Opastuksen käyttöön

– Maksutapojen integroinnin

– Toimitustapojen integroinnin

Ei rajoituksia tuotteiden, sähköpostien tai tilan käytön kanssa.

Asennusmaksu: 950€
Asennusmaksu sisältää domain nimen rekisteröinnin, webhotellin avaamisen, verkkokauppaohjelmiston asentamisen, maksu ja toimitustapojen asentamisen, sekä ulkoasun räätälöinnin kevyesti tarpeisiisi.

Ylläpito kuukausittain: 99€/kk
Ylläpito pitää sisällään sen että takaamme hyvän toiminnan kaupallesi, sähköpostiosoitteiden toiminnan, sekä järjestelmän säännöllisen varmuuskopioinnin.

Tuotteiden lisääminen verkkokauppaan
Lisäpalvelu
Lisäpalveluna tarjoamme tuotteiden lisäämistä verkkokauppaan suoraan hinnastosta niin ettei niitä tarvitse syöttää käsin.

Tähän liittyy monia seikkoja joten ota yhteyttä meihin jos haluat että selvitämme maksutta mahdollisuuden tähän lisäpalveluun. Hinnoittelemme sen myös tapauskohtaisesti haastavuuden mukaan.

Jos hinnastot on helppoja ja sisältää kaiken tarpeellisen, hinnaston ajaminen verkkokauppaan tietoineen maksaa noin 500-1000€.

Tuotteiden automaattinen päivitys
Lisäpalvelu
On myös mahdollista että jos maahantuojasi tai tukkurisi tarjoaa sähköisessä muodossa päivittyvää tuotehinnastoa, voimme käyttää sitä päivitykseen tuotteiden tiedoissa.

Tällöin voimme rakentaa järjestelmän joka päivittää tuotetietosi esim. joka yö.

Ota yhteyttä jos haluat tästä lisätietoja tai että katsomme ilmaiseksi mahdollisuutta käyttää tätä palvelua.

Ota yhteyttä:

[contact-form-7 id=”235″]